vrijdag 11 september 2009

Ververij en Blekerij Smit

Ververij en Blekerij Smit is gespecialiseerd in het bewerken van textiel voor de nationale en internationale modebranche. De textielververij is de grootste in zijn soort in Nederland. De productieprocessen van het bedrijf zijn onder andere: verven, bleken, stonewashen, reconditioneren van kleding en algehele textielreiniging.

Ververij
Circa 80 procent van de opdrachten van Ververij en Blekerij Smit bestaat uit het verven van grote én kleine collecties trendy bovenkleding. Partijen of producties worden door de ververij - bijna zonder uitzondering - onmiddellijk in behandeling genomen. De ververij is in staat opdrachten van hoge kwaliteit binnen een kort tijdsbestek uit te voeren, dankzij:

•de grote productiecapaciteit;
•het laboratorium in eigen beheer;
•de hoge verfkwaliteit;
•het voorkomen van kleurverschillen in grote partijen;
•het zeer lage uitvalpercentage.
Reconditioneren
Ververij en Blekerij Smit reconditioneert "onverkoopbare" collecties. Dit houdt in dat kleding na een behandeling in de ververij, weer helemaal fris en met een nieuwe modekleur over de toonbank kan gaan.

De nationale en internationale modebranche vertrouwt op Textielververij en Blekerij Smit, want Smit zorgt goed voor kleding.

Textielververij en Blekerij E.J. Smit B.V.
Amsteldijk-Noord 30-31
1422 XW Uithoorn
Nederland

Tel 0031 (0)297 562 539
Fax 0031 (0)297 530 994

Email: erwin.smit@caiway.nl

Geen opmerkingen: